Sinihomejuustopipariruutu

Valio Food Solutions

Sinihomejuustopipariruutu

Ainekset88 kpl

Piparipohja

2.160 kg
FM Cakemixiä
1.040 kg
0.700 kg
vettä
0.045 kg
kanelia
0.012 kg
inkivääriä
0.006 kg
neilikkaa
3.963 kg (88 kpl à 0.045 kg)

Sinihomejuustotäyte

1.250 kg
0.250 kg
kananmunaa
1.500 kg (88 kpl à 0.017 kg)

Pinnalle

0.200 kg
stroisselia
0.200 kg (88 kpl à 0.002 kg)
5.663 kg (88 kpl à 0.064 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi. Sekoita FM Cakemixin joukkoon vaahdotettu voi ja vesi. Sekoita massaa hiljaisella nopeudella 5 minuuttia. Anna massan levätä 10 minuuttia. Levitä massa uunipannun pohjalle tasaiseksi kerrokseksi.
  2. Valmista sinihomejuustotäyte sekoittamalla AURA® murun joukkoon raakaa kananmunaa.
  3. Pursota sinihomejuustotäytteestä raidat pohjan pinnalle. Ripottele pinnalle stroisselia.
  4. Paista 180 asteisessa uunissa noin 60 minuuttia.
  5. Leikkaa jäähtynyt pohja 5 x 5 cm:n paloksi.
  6. FM Cakemix www.fazermylly.fi
kpl
g
5.6 kg
373 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
373 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
37 g
Tyydyttynyt rasva
21 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,4 g
Kalsium
170 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
373 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
37 g
Tyydyttynyt rasva
21 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,4 g
Kalsium
170 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›