Sisäpaistipihvit ja konjakkikermakastike

Sisäpaistipihvit ja konjakkikermakastike

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
149 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

4,000 kg naudan sisäpaistia
  sormisuolaa
  mustapippuria myllystä
Kastike
0,200 kg Food Service sipulikuutioita
0,100 kg Valio Eila® voita
2,000 kg Valio ruokakermaa laktoositon
0,020 kg lihaliemijauhetta
0,200 kg konjakkia
0,020 kg tummaa suurustejauhetta
0,100 kg Valio Eila® voita
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Leikkaa paisti n 1 cm paksuisiksi pihveiksi.

  • Mausta suolalla ja pippurilla.

  • Paista pihvit nopeasti (1min. / puoli) kuumalla pannulla molemmilta puolilta.

  • Leikkaa pihvit vasten syitä suikaleiksi. Tarjolle heti.

Kastike
  • Ruskista sipulit voissa.

  • Lisää kerma, lihaliemi ja konjakki. Keitä kastiketta n 20 min. Suurusta.

  • Viimeistele kastike voilla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!