Sitrus-appelsiinilohilohi

Sitrus-appelsiinilohilohi
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Sitrus-appelsiinilohilohi

Sitrus-appelsiinilohilohi

Raikas, keväisen näköinen uunilohi lounaspöytää kaunistamaan.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 annosta

1.500 kg
0.025 kg
sitruunamehua
0.010 kg
sormisuolaa
0.750 kg
0.300 kg
0.002 kg
mustapippurirouhetta
0.100 kg

Päälle

0.300 kg
appelsiinia
0.170 kg
kevätsipulia hienonnettuna

Ohje

  1. Mausta kala sitruunamehulla ja suolalla GN 1/1-65 -astiassa.
  2. Sekoita kaikki aineet keskenää paitsi juusto. Kaada kalojen päälle.
  3. Lisää pinnalle juustoraaste.
  4. Kiertoilmakypsennä 180 asteessa n. 35 min.
  5. Kuori ja leikkaa appelsiinit viipaleiksi ja lisää ne yhdessä kevätsipulin kanssa vuoan päälle.
kpl
g
1.5 kg
207 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
207 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
207 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.