Sitrusmisu

Sitrusmisu

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
227 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,430 kg Valio vaaleaa vetopohjaa laktoositon
Kostutukseen
0,500 kg Valio appelsiinitäysmehu perinteistä
Täyte
0,600 kg Valio kuohukermaa laktoositon
0,600 kg Valio Viola® kevyt maustamatonta tuorejuustoa
0,026 kg vaniljasokeria
0,032 kg sitruslikööriä
0,015 kg sitruunamehua
0,010 kg liivatelehtiä
Pinnalle
0,019 kg kaakaojauhetta
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Leikkaa vetopohjasta kaksi GN 1/1-40 astian kokoista palaa. Nosta toinen pala astiaan ja kostuta. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 10 minuuttia. Purista kuiviksi ja sulata kiehuvaan sitruunamehuun. Yhdistä täytteen ainekset, kerma vaahdotettuna. Levitä puolet täytteestä pohjalle. Nosta päälle toinen vetopohja ja kostuta. Levitä päälle loppu täyte. Anna vetäytyä kylmässä 2-3 tuntia. Sihtaa pinnalle runsaasti kaakaojauhetta. Tarjoa jälkiruokana sellaisenaan tai kahvin kanssa

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!