Sitrusmisu

Valio Food Solutions

Sitrusmisu

Ainekset20 annosta

0.430 kg

Kostutukseen

0.500 kg

Täyte

0.600 kg
0.600 kg
0.026 kg
vaniljasokeria
0.032 kg
sitruslikööriä
0.015 kg
sitruunamehua
0.010 kg
liivatelehtiä

Pinnalle

0.019 kg
kaakaojauhetta

Ohje

  1. Leikkaa vetopohjasta kaksi GN 1/1-40 astian kokoista palaa. Nosta toinen pala astiaan ja kostuta. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 10 minuuttia. Purista kuiviksi ja sulata kiehuvaan sitruunamehuun. Yhdistä täytteen ainekset, kerma vaahdotettuna. Levitä puolet täytteestä pohjalle. Nosta päälle toinen vetopohja ja kostuta. Levitä päälle loppu täyte. Anna vetäytyä kylmässä 2-3 tuntia. Sihtaa pinnalle runsaasti kaakaojauhetta. Tarjoa jälkiruokana sellaisenaan tai kahvin kanssa
kpl
g
2.6 kg
227 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
227 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
20 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
227 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
20 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›