Sitrustorttu

Valio Food Solutions

Sitrustorttu

Ainekset20 annosta

Pohja

0.267 kg
kananmunia
0.340 kg
sokeria
0.340 kg
vehnäjauhoja
0.011 kg
leivinjauhetta
0.012 kg
vaniljasokeria
0.009 kg
unikonsiemeniä
0.100 kg
0.140 kg

Kostutukseen

0.250 kg

Kastike

0.500 kg
0.085 kg
hillosokeria
0.200 kg
0.001 kg
kuivattua minttua

Lisäksi

0.400 kg
0.019 kg
sokeria
0.008 kg
vaniljasokeria

Ohje

  1. Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä pohjan kuivat aineet ja lisää sulatetun voin ja appelsiinikuorihillon kanssa taikinaan. Levitä taikina leivinpaperin päälle GN 1/1-40 -astiaan. Kiertoilmakypsennä 175 asteessa n. 20 min.
  2. Kumoa kypsä kakku leivinpaperin päälle ja kostuta appelsiinitäysmehulla. Anna vetäytyä peitettynä tarjoiluun asti.
  3. Mittaa kastikkeen ainekset kattilaan. Kuumenna sekoitellen ja keitä miedolla lämmöllä n. 15 min. Jäähdytä.
  4. Tarjoa torttu marjaisan kastikkeen ja sokereilla maustetun kermavaahdon kanssa.
kpl
g
2.1 kg
240 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
240 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
64 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
240 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
64 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›