Sitruuna-lakritsiwhoopiet

Sitruuna-lakritsiwhoopiet
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Sitruuna-lakritsiwhoopiet

Sitruuna-lakritsiwhoopiet

Ainekset20 kpl

0.100 kg
0.128 kg
sokeria
0.053 kg
kananmuna
0.230 kg
vehnäjauhoja
0.007 kg
leivinjauhetta
0.100 kg

Täyte 1

0.200 kg
0.050 kg
0.055 kg
tomusokeria

Täyte 2

0.200 kg
0.100 kg
lakritsitoffeekaramelleja

Pinnalle

0.001 kg
tomusokeria

Ohje

  1. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri.
  2. Vatkaa joukkoon muna.
  3. Lisää taikinaan jauho-leivinjauheseos. Sekoita lopuksi joukkoon maitojuoma.
  4. Tee taikinasta tanko. Jaa tanko 40:een osaan. Muotoile pyöreiksi palloiksi leivinpaperoidulle uunipellille.
  5. Paista 160 asteessa n. 10 min tai kunnes vaaleanruskeita ja kypsiä.
  6. Jäähdytä.
  7. Täyte 1: Vatkaa huoneenlämpöisen tuorejuuston joukkoon sulatettu voi ja tomusokeri.
  8. Täyte 2: Sulata kuumaan kermaan karamellit ja jäähdytä jääkaappissa kylmäksi. Vatkaa vaahdoksi.
  9. Aseta tähtitylla (Ø 8 mm) massapussiin. Lusikoi täyte 1 pussin toiselle laidalle ja täyte 2 toiselle.
  10. Pursota puoleen pikkuleivistä niiden ulkoreunaan, niin saat täytteen jaettua tasaisesti. Sen jälkeen laita pursottamattomat kansiksi.
  11. Sirottele tomusokeria pinnalle.
kpl
g
1.2 kg
348 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
348 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
348 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.