Kevään suosikkiwienerissä on rahkan ja lemon curd täytteen tuoma makupari. Valmilla Voiwieneraihiolla onnistut takuulla!
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Kevään suosikkiwienerissä on rahkan ja lemon curd täytteen tuoma makupari. Valmilla Voiwieneraihiolla onnistut takuulla!
Wienertaikina | |
---|---|
1.000 kg | vettä |
0.100 kg | |
0.030 kg | suolaa |
0.150 kg | sokeria |
0.100 kg | hiivaa |
0.400 kg | kananmunia |
0.050 kg | |
2.200 kg | vehnäjauhoja |
1.500 kg | |
5.530 kg (110 kpl à 0.050 kg) | |
Rahkatäyte | |
1.300 kg | |
0.325 kg | sokeria |
0.325 kg | kananmunia |
0.090 kg | |
0.160 kg | |
2.200 kg (110 kpl à 0.020 kg) | |
Pinnalle | |
1.650 kg | |
1.650 kg (110 kpl à 0.015 kg) | |
9.380 kg (110 kpl à 0.085 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.