Sitruuna-rahkawiener

Sitruuna-rahkawiener
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Sitruuna-rahkawiener

Sitruuna-rahkawiener

Kevään suosikkiwienerissä on rahkan ja lemon curd täytteen tuoma makupari. Valmilla Voiwieneraihiolla onnistut takuulla!

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset110 kpl

Wienertaikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.050 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.500 kg
5.530 kg (110 kpl à 0.050 kg)

Rahkatäyte

1.300 kg
0.325 kg
sokeria
0.325 kg
kananmunia
0.090 kg
0.160 kg
2.200 kg (110 kpl à 0.020 kg)

Pinnalle

1.650 kg
1.650 kg (110 kpl à 0.015 kg)
9.380 kg (110 kpl à 0.085 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  2. Kauli taikina 4 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 9 x 9 cm:n paloiksi. Taita kulmat keskelle. Nostata wienerit.
  3. Valmista rahkatäyte sekoittamalla täytteen aineet.
  4. Voitele nousseet wienerit ja pursota keskelle rahkatäytettä. Pursota rahkatäytteen keskelle lemon curd täytettä.
  5. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 13 minuuttia.
Vinkki

Vinkki

Helpota työtä ja käytä Valio voiwieneraihioita
kpl
g
11.0 kg
298 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
298 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
298 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.