Sitruuna-tuorejuustokranssi

Sitruuna-tuorejuustokranssi
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Sitruuna-tuorejuustokranssi

Sitruuna-tuorejuustokranssi

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset6 kpl

Pähkinämurotaikina

0.300 kg
0.225 kg
sokeria
0.075 kg
kananmunia
0.450 kg
vehnäjauhoja
0.050 kg
jauhettua hasselpähkinää
1.100 kg (6 kpl à 0.183 kg)

Mantelipohja

0.300 kg
0.400 kg
sokeria
0.300 kg
mantelijauhetta
0.100 kg
hasselpähkinäjauhetta
0.100 kg
vehnäjauhoja
0.009 kg
leivinjauhetta
0.360 kg
kananmunia
1.569 kg (6 kpl à 0.262 kg)
0.000 kg (6 kpl à 0.000 kg)

Täyte

0.400 kg
0.400 kg (6 kpl à 0.067 kg)

Kuorrutus

0.600 kg
0.480 kg
0.480 kg
1.560 kg (6 kpl à 0.260 kg)

Koristeet

0.190 kg
tuoreita marjoja
0.050 kg
granolaa
0.420 kg
0.660 kg (6 kpl à 0.110 kg)
5.289 kg (6 kpl à 0.882 kg)

Ohje

  1. Murotaikina

  2. Sekoita voi ja sokeri. Lisää kananmunat sekoittaen. Lisää lopuksi jauhot ja pähkinäjauhe. Sekoita taikinaksi. Anna taikinan levätä kylmiössä seuraavaan päivään.
  3. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi.
  4. Vuoraa ø 18 ja 7cm:n renkaiden väliin murotaikinalla reunat (2,5 cm korkeat) ja pohja.
  5. Mantelipohja

  6. Sekoita voi ja kuivat aineet. Lisää kananmunat. Sekoita 3 min.
  7. Täytä murotaikina pohja 3/4 täyteen.
  8. Pursota sitruunatäytettä raita taikinan päälle.
  9. Paista 170 asteessa noin 35 min. Jäähdytä.
  10. Kuorrutus

  11. Vaahdota Viola, kerma ja sitruunatäyte.
  12. Pursota nauhatyllalla koristelu päälle.
  13. Viimeistele lemon curd täytteellä, granolalla ja tuoreilla marjoilla.
kpl
g
5.3 kg
342 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
342 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
342 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.