Sitruunainen uunikala

Sitruunainen uunikala
Tehnyt PetriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Sitruunainen uunikala

Sitruunainen uunikala

Helppo kylmävalmistettu raikas uunikala.

Tehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset25 annosta

1.350 kg
1.350 kg
0.760 kg
0.300 kg
kylmää vettä
0.046 kg
kylmätärkkelystä
0.025 kg
maissitärkkelystä
0.020 kg
suolaa
0.002 kg
mustapippurirouhetta
0.001 kg
kurkumaa
0.002 kg
kuivattua tilliä
0.060 kg
sitruunamehua
0.200 kg
0.005 kg
hienonnettua ruohosipulia

Ohje

  1. Punnitse seitikuutiot sekä Valio kirjolohikuutiot 1/1 65mm GN-vuokaan. Annostele Valio Ruoka 15% laktoositon sekä kylmä vesi sekoittavaan pataan tai yleiskoneeseen. Punnitse tärkkelykset sekä kuivamausteet samaan astiaan, sekoita. Ripottele tärkkelys-mausteseos hitaasti nesteiden joukkoon voimakkaasti samalla yhteen suuntaan sekoittaen. Lisää Valio Koskenlaskija® sulatejuusto , sitruunamehu sekä hienonnettu pakaste ruohosipuli joukkoon. Annostele kastike kalakuutioiden päälle. Paista kuivapaistolla 120 asteessa noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.
  2. Annostelu ohje yhteen 1/1 65 mm GN vuokaan : 2,7 kg kalaa, 1,4 kg kastiketta.

kpl
g
4.1 kg
140 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
140 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
140 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.