Sitruunakääretorttu

Sitruunakääretorttu

FoodService
249 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Pohja
0,430 kg Valio tummaa vetopohjaa laktoositon Kokeile myös Avaa/sulje
Täyte
0,500 kg Valio suurtalous kuohukermaa laktoositon
0,800 kg Valio maustettua rahkaa sitruuna
0,085 kg sokeria
Kostutukseen
0,150 kg Valio appelsiinitäysmehu perinteistä
Koristeluun
0,050 kg suklaata (valko- ja taloussuklaata)
  sitruunamelissan lehtiä
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Ota vetopohja sulamaan huoneenlämpöön muovin alle.

  • Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahkaan sokeri ja sekoita kermavaahdon joukkoon. Kostuta sulanut vetopohja appelsiinitäysmehulla. Levitä 2/3 seoksesta vetopohjalle. Kääri rullalle. Levitä loput rahka-kermaseoksesta rullan päälle ja reunoille tai tee leivoksia. Koristele. Tarjoa jälkiruokana ja/tai kahvin kanssa.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!