Sitruunakääretorttu

Valio Food Solutions

Sitruunakääretorttu

Ainekset35 annosta

Pohja

0.430 kg
Valio tummaa vetopohjaa laktoositon

tai Valio vaaleaa vetopohjaa laktoositon

Täyte

0.500 kg
0.800 kg
0.085 kg
sokeria

Kostutukseen

0.150 kg

Koristeluun

0.050 kg
suklaata (valko- ja taloussuklaata)
0.000 kg
sitruunamelissan lehtiä

Ohje

  1. Ota vetopohja sulamaan huoneenlämpöön muovin alle.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahkaan sokeri ja sekoita kermavaahdon joukkoon. Kostuta sulanut vetopohja appelsiinitäysmehulla. Levitä 2/3 seoksesta vetopohjalle. Kääri rullalle. Levitä loput rahka-kermaseoksesta rullan päälle ja reunoille tai tee leivoksia. Koristele. Tarjoa jälkiruokana ja/tai kahvin kanssa.
kpl
g
2.1 kg
249 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
249 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
7 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
249 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
7 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›