Sitruunakristallipulla

Valio Food Solutions

Sitruunakristallipulla

Ainekset84 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.400 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.925 kg (84 kpl à 0.059 kg)

Täyte

0.300 kg
0.300 kg
sokeria
0.205 kg
vettä
0.070 kg
0.025 kg
sitruunapastaa
0.100 kg
1.000 kg (84 kpl à 0.012 kg)

Pinnalle

0.252 kg
0.126 kg
sokeria
0.378 kg (84 kpl à 0.005 kg)
6.303 kg (84 kpl à 0.075 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 40 cm:n levyiseksi nauhaksi.
  2. Valmista täyte: Vaahdota voi ja sokeri kevyesti. Sekoita joukkoon vedestä ja vaniljakreemijauheesta tehty vaniljakreemi. Sekoita joukkoon sitruunapasta ja vaniljakreemijauhe.
  3. Levitä täyte nauhoille siten, että 1/3 alareunasta jää ilman täytettä. Taita nauhat kolmeen osaan ja leikkaa 70 g:n paloiksi. Kierrä palat solmuun.
  4. Nostata pullat. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia
  5. Voitele jäähtyneet pullat voisulalla ja "kasta" sokeriin.
kpl
g
6.3 kg
337 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
337 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
30 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
337 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
30 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.