Sitruunaletut

Valio Food Solutions

Sitruunaletut

Ainekset12 annosta

0.720 kg

Täytteeksi

0.200 kg
0.040 kg
0.040 kg
tomusokeria
0.015 kg
sitruunankuorta

Ohje

  1. Sulata letut kylmiössä, hyvin peitettynä.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita siihen rahka, tomusokeri ja sitruunankuori joukkoon.
  3. Lämmitä letut uunissa kevyesti. Täytä letut täytteellä ja taita rullaksi.
  4. Koristele tomusokerilla.
kpl
g
1.2 kg
249 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
249 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
12 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
249 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
12 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›