Sitruunamarenki croissant

Sitruunamarenki croissant
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Sitruunamarenki croissant

Sitruunamarenki croissant

Klassinen Lemon pie on ollut innoittajana tälle croissant variantille. Ihana Valio lemon curdtäyte ja silkkinen italianmarenki tekevät ihastuttavan croissant elämyksen.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 kpl

0.700 kg
0.700 kg (10 kpl à 0.070 kg)

Täyte

0.300 kg
0.300 kg (10 kpl à 0.030 kg)

Italianmarenki

0.150 kg
sokeria
0.030 kg
vettä
0.072 kg
valkuaisia
0.252 kg (10 kpl à 0.025 kg)
1.252 kg (10 kpl à 0.125 kg)

Ohje

  1. Paista croissantit.
  2. Tee veitsellä reikä croissantin pohjaan ja pursota lemoncurdia sisään.
  3. Italian marenki

  4. Kiehauta vesi ja sokeri 120°C:een. Lisää ohuena nauhana valkuaisvaahtoon.
  5. Vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi ja levitä croissanttien päälle.
  6. Ruskista marenki kaasuliekillä.
kpl
g
1.0 kg
310 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
310 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
310 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.