Sitruunamarenki Wiener

Sitruunamarenki Wiener
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Sitruunamarenki Wiener

Sitruunamarenki Wiener

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset80 kpl

Wienertaikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.025 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.050 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.500 kg
5.500 kg (80 kpl à 0.069 kg)

Täyte

2.000 kg
2.000 kg (80 kpl à 0.025 kg)

Italianmarenki

0.500 kg
sokeria
0.240 kg
valkuaisia
0.100 kg
vettä
0.840 kg (80 kpl à 0.010 kg)
8.340 kg (80 kpl à 0.104 kg)

Ohje

  1. Liuota kylmään veteen perustaikinan muut aineet, paitsi jauhot ja voi. Sekoita joukkoon kylmät jauhot ja pehmeä voi. Älä vaivaa.
  2. Kauli 8-10 asteinen voi taikinaan 2x3.
  3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia
  4. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  5. Kauli taikina 3,5 mm:n vahvuiseksi levyksi. Leikkaa levy 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
  6. Rullaa levy. Leikkaa rullasta 69 g:n paloiksi. Aseta palat kapseleihin pellille.
  7. Nostata wienerit. Pursota pinnalle sitruunatäytettä.
  8. Paista wienerit 220 °C:ssa uunissa noin 12 min.
  9. Italianmarenki

  10. Kiehauta vesi ja sokeri 120 °C:een. Lisää ohuena nauhana valkuaisvaahtoon.
  11. Vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi. Laita marenkia wienerin reunalle paletilla ja ruskista kaasuliekillä.
kpl
g
7.0 kg
318 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
318 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
318 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.