Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Sitruunaporkkanat
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Sitruunaporkkanat
Sitruunaporkkanat
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Vuoden Kokki
Ammattikeittiö
Ainekset
4 annosta
0.400 kg
porkkanoita
0.084 kg
sitruunaa
0.000 kg
Valio normaalisuolaista voita
0.000 kg
suolaa
Ohje
Kuori porkkanat ja leikkaa niistä pitkittäin ohuita levyjä.
Yhdistä voi, tilkka vettä, suola, sitruunanmehu ja sitruunan kuori kattilassa ja kiehauta.
Lisää porkkanat joukkoon ja hauduta hetki ja tarkista maku ja rakenne.
** Vuoden kokki 2011 Henri Kotkavuori on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
Lisukkeeksi
Läskisoosi
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
0.4 kg
Vähälaktoosinen
32
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio voi 500 g normaalisuolainen
Ravintosisältö annoksessa
Energia
32 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
32 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›