Sitruunaporkkanat

Valio Food Solutions

Sitruunaporkkanat

Ainekset4 annosta

0.400 kg
porkkanoita
0.084 kg
sitruunaa
0.000 kg
0.000 kg
suolaa

Ohje

  1. Kuori porkkanat ja leikkaa niistä pitkittäin ohuita levyjä.
  2. Yhdistä voi, tilkka vettä, suola, sitruunanmehu ja sitruunan kuori kattilassa ja kiehauta.
  3. Lisää porkkanat joukkoon ja hauduta hetki ja tarkista maku ja rakenne.
  4. ** Vuoden kokki 2011 Henri Kotkavuori on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
Lisukkeeksi
Läskisoosi
kpl
g
0.4 kg
32 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
32 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
32 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›