Sitruunarahka

Valio Food Solutions

Sitruunarahka

Kolmen raaka-aineen nopea ja herkullinen rahka jälkiruoaksi tai välipalaksi. Resepti on kehitetty osaksi kouluruoan 70-vuotisjuhlaa vuonna 2018

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ohje

  1. Vaahdota vispikerma. Sekoita joukkoon lemon curd ja maitorahka. Tarjoile.
kpl
g
2.0 kg
162 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
162 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
15 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
162 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
15 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›