Perinteinen skonssi valmistettuna tyylikkään neliskanttisiksi. Tällätavoin säästät aikaa ja kanttien muodostumista. Herkullista tuoreena ja hyvien lisukkeiden kera.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Perinteinen skonssi valmistettuna tyylikkään neliskanttisiksi. Tällätavoin säästät aikaa ja kanttien muodostumista. Herkullista tuoreena ja hyvien lisukkeiden kera.
Taikina | |
---|---|
1.000 kg | |
0.250 kg | sokeria |
0.040 kg | suolaa |
2.300 kg | vehnäjauhoja |
0.080 kg | leivinjauhetta |
1.250 kg | |
0.180 kg | kananmunia |
0.120 kg | keltuaisia |
5.220 kg (100 kpl à 0.052 kg) | |
Täyte | |
1.000 kg | |
1.000 kg | |
1.000 kg | maapähkinävoita |
3.000 kg (100 kpl à 0.030 kg) | |
8.220 kg (100 kpl à 0.082 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.