Skonssit

Skonssit
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Skonssit

Perinteinen skonssi valmistettuna tyylikkään neliskanttisiksi. Tällätavoin säästät aikaa ja kanttien muodostumista. Herkullista tuoreena ja hyvien lisukkeiden kera.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset100 kpl

Taikina

1.000 kg
0.250 kg
sokeria
0.040 kg
suolaa
2.300 kg
vehnäjauhoja
0.080 kg
leivinjauhetta
1.250 kg
0.180 kg
kananmunia
0.120 kg
keltuaisia
5.220 kg (100 kpl à 0.052 kg)

Täyte

1.000 kg
1.000 kg
1.000 kg
maapähkinävoita
3.000 kg (100 kpl à 0.030 kg)
8.220 kg (100 kpl à 0.082 kg)

Ohje

  1. Leikkaa kylmä voi paloiksi.
  2. Sekoita kuivat aineet ja voi. Jätä voi pieniksi hipuiksi.
  3. Lisää kananmunat ja kerma.
  4. Sekoita taikinaksi nopeasti. Saa jäädä kokkareiseksi.
  5. Kauli taikina 3x3.
  6. Kauli taikina n. 2cm:n vahvuiseksi.
  7. Anna taikinan levätä 1h kylmässä.
  8. Voitele kananmunalla.
  9. Leikkaa taikina 4 x 4 cm:n paloiksi. Aseta palat pellille.
  10. Paista 170°C:ssa noin 15 min.
  11. Tarjoile mansikkatäytteen, smetanan ja maapähkinävoin kera.
kpl
g
8.2 kg
404 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
404 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
404 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.