Skonssit

Skonssit

Teollisuus
404 kcal / 100g
Perinteinen skonssi valmistettuna tyylikkään neliskanttisiksi. Tällätavoin säästät aikaa ja kanttien muodostumista. Herkullista tuoreena ja hyvien lisukkeiden kera.
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Taikina
1,000 kg Valio voita
0,250 kg sokeria
0,040 kg suolaa
2,300 kg vehnäjauhoja
0,080 kg leivinjauhetta
1,250 kg Valio vispikermaa laktoositon
0,180 kg kananmunia
0,120 kg keltuaisia
5,220 kg 100 kpl á 0,052 kg
Täyte
1,000 kg Valio mansikkatäyte runsasta
1,000 kg Valio smetanaa laktoositon
1,000 kg maapähkinävoita
3,000 kg 100 kpl á 0,030 kg
8,220 kg 100 kpl á 0,082 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Leikkaa kylmä voi paloiksi.

  • Sekoita kuivat aineet ja voi. Jätä voi pieniksi hipuiksi.

  • Lisää kananmunat ja kerma.

  • Sekoita taikinaksi nopeasti. Saa jäädä kokkareiseksi.

  • Kauli taikina 3x3.

  • Kauli taikina n. 2cm:n vahvuiseksi.

  • Anna taikinan levätä 1h kylmässä.

  • Voitele kananmunalla.

  • Leikkaa taikina 4 x 4 cm:n paloiksi. Aseta palat pellille.

  • Paista 170°C:ssa noin 15 min.

  • Tarjoile mansikkatäytteen, smetanan ja maapähkinävoin kera.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!