Skoonen bataatit ja Koskenlaskija maissipyöryköitä

Skoonen bataatit ja Koskenlaskija maissipyöryköitä
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Skoonen bataatit ja Koskenlaskija maissipyöryköitä

Skoonen bataatit ja Koskenlaskija maissipyöryköitä

Ainekset10 annosta

2.000 kg
Esikypsytettyä bataattipalaa
0.015 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.050 kg
hienonnettua ruohosipulia
1.000 kg

Lisäksi

1.000 kg
Valio Koskenlaskija maissipyöryköitä

Ohje

  1. Mausta bataatit suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla . Kaada päälle kerma. Sekoita varovasti.
  2. Kypsennä uunissa 180 °C n. 15 min. Tarjoa Valio Koskenlaskija maissipyöryköiden kanssa.
kpl
g
3.9 kg
161 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
161 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
161 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.