Skoonen bataatit ja Koskenlaskija maissipyöryköitä

Skoonen bataatit ja Koskenlaskija maissipyöryköitä

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
161 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

2,000 kg Esikypsytettyä bataattipalaa
0,015 kg suolaa
  mustapippuria myllystä
0,050 kg hienonnettua ruohosipulia
1,000 kg Valio suurtalous kuohukermaa laktoositon
Lisäksi
1,000 kg Valio Koskenlaskija maissipyöryköitä
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Mausta bataatit suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla . Kaada päälle kerma. Sekoita varovasti.

  • Kypsennä uunissa 180 °C n. 15 min. Tarjoa Valio Koskenlaskija maissipyöryköiden kanssa.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g

Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!