Slaavilainen broileri

Slaavilainen broileri
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Slaavilainen broileri

Slaavilainen broileri

Ainekset10 annosta

0.050 kg
1.800 kg
broilerin rintaleikettä

Kastike

0.400 kg
0.300 kg
0.150 kg
0.100 kg
tomaattipyreetä
0.030 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Ruskista rintaleikkeet Oivariini rasvassa.
  2. Lado ruskistuneet broilerit GN 1/1-vuokaan.
  3. Sekoita kastikkeen kaikki aineet keskenään ja kaada rintaleikkeiden päälle.
  4. Kypsennä uunissa 150 asteessa n. 45 min. kunnes broileri on kypsää.
  5. Tarjoa riisin, Valio couscouskasvisten tai Valio parilakasvisten kera.
kpl
g
2.0 kg
217 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
217 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
217 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.