Sokeripitoinen ruiskoristetaikina

Sokeripitoinen ruiskoristetaikina
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Sokeripitoinen ruiskoristetaikina

Sokeripitoinen ruiskoristetaikina

Ainekset1 annos

Sokerisiirappi

2.000 kg
vettä
2.700 kg
sokeria
4.700 kg (1 kpl à 4.700 kg)

Taikina

4.700 kg
siirappia
3.000 kg
vehnäjauhoja
1.700 kg
ruissihtijauhoja
1.300 kg
ruisjauhoja
10.700 kg (1 kpl à 10.700 kg)
15.400 kg (1 kpl à 15.400 kg)

Ohje

  1. Valmista sokerisiirappi. Kiehauta vesi ja sokeri. Jäähdytä se noin 40 asteiseksi.
  2. Laita siirappi taikikoneeseen ja lisää jauhot. Vaivaa taikinaksi n. 5-10 minuuttia hitaalla nopeudella.
  3. Muotoile taikinasta koristetyönosia. Paista osat noin 180 asteisessa uunissa 0,5-1 tuntia osien koosta riippuen.
  4. Tästä taikinasta pystyy muotoilemaan kovia ja kestäviä runko-osia koristetyöhön.
kpl
g
10.7 kg
300 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
300 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
67 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
300 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
67 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.