Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Spelttivispipuuro
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Spelttivispipuuro
Spelttivispipuuro
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
Ammattikeittiö
Ainekset
5 annosta
0.700 kg
vettä
0.200 kg
FS marjasekoitusta
0.001 kg
suolaa
0.085 kg
sokeria
0.100 kg
spelttijauhoja
Tarjoiluun
0.000 kg
Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9% laktoositon
Ohje
Mittaa vesi ja marjat kattilaan. Keitä n. 3 min. Siivilöi seos halutessasi.
Kuumenna mehu uudelleen kiehuvaksi. Lisää suola, sokeri ja jauhot. Anna puuron kiehua 8 - 10 min. Sekoita välillä.
Jäähdytä puuro. Vatkaa, kunnes puuro on kuohkeaa ja vaaleanpunaista.
Tarjoa vaniljakastikkeen kera.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.1 kg
Laktoositon
74
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
FS marjasekoitus 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio vaahtoutuva vaniljakastike 9 % 1 l UHT laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
74 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
74 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›