Stollen

Stollen

Teollisuus
336 kcal / 100g
Tehnyt
Tapio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Taikina
0,300 kg vettä
0,030 kg Valio rasvatonta maitojauhetta
0,120 kg hiivaa
0,400 kg vehnäjauhoja
0,200 kg Valio maitorahkaa laktoositon
0,015 kg suolaa
0,150 kg sokeria
0,100 kg kananmunia
0,020 kg sitruunapastaa
0,005 kg vaniljasokeria
0,500 kg Valio voita
0,800 kg vehnäjauhoja
0,100 kg sukaatteja
1,200 kg rusinoita
0,150 kg appelsiinin kuorta
0,400 kg kuivattua, pehmeää aprikoosia
0,070 kg tummaa rommia
4,560 kg 11 kpl á 0,415 kg
Pinnalle
0,200 kg Valio voita sulatettuna
0,104 kg tomusokeria
0,304 kg 11 kpl á 0,028 kg
4,864 kg 11 kpl á 0,442 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Valmista esitaikina: Sekoita vesi, maitojauhe, hiiva ja vehnäjauhot tasaiseksi taikinaksi ja anna käydä 30 minuuttia.

  • Lisää esitaikinan joukkoon taikinan muut aineet ja vaivaa taikinaksi.

  • Anna taikinan levätä 20 minuuttia. Leivo taikinasta 400 g:n painoisia pitkulaisia stolleneita.

  • Nostata stollenit ja paista ne 180 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

  • Voitele jäähtyneet stollenit voisulalla ja sirottele pinnalle tomusokeria.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!