Stollen

Stollen
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Stollen

Ainekset11 kpl

Taikina

0.300 kg
vettä
0.030 kg
0.120 kg
hiivaa
0.400 kg
vehnäjauhoja
0.200 kg
0.015 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
kananmunia
0.020 kg
sitruunapastaa
0.005 kg
vaniljasokeria
0.500 kg
0.800 kg
vehnäjauhoja
0.100 kg
sukaatteja
1.200 kg
rusinoita
0.150 kg
appelsiinin kuorta
0.400 kg
kuivattua, pehmeää aprikoosia
0.070 kg
tummaa rommia
4.560 kg (11 kpl à 0.415 kg)

Pinnalle

0.200 kg
0.104 kg
tomusokeria
0.304 kg (11 kpl à 0.028 kg)
4.864 kg (11 kpl à 0.442 kg)

Ohje

  1. Valmista esitaikina: Sekoita vesi, maitojauhe, hiiva ja vehnäjauhot tasaiseksi taikinaksi ja anna käydä 30 minuuttia.
  2. Lisää esitaikinan joukkoon taikinan muut aineet ja vaivaa taikinaksi.
  3. Anna taikinan levätä 20 minuuttia. Leivo taikinasta 400 g:n painoisia pitkulaisia stolleneita.
  4. Nostata stollenit ja paista ne 180 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
  5. Voitele jäähtyneet stollenit voisulalla ja sirottele pinnalle tomusokeria.
kpl
g
4.9 kg
336 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
336 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
45 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
336 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
45 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.