Stroganoffin pata

Stroganoffin pata
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Stroganoffin pata

Stroganoffin pata

Ainekset10 annosta

0.050 kg
0.800 kg
naudanpaistia kuutioina
0.255 kg
pakastesipulikuutioita
0.400 kg
vettä
0.001 kg
mustapippurirouhetta
0.012 kg
suolaa
0.035 kg
tomaattipyreetä
0.011 kg
sinappia
0.300 kg
0.200 kg
maustekurkkukuutioita
1.500 kg

Pinnalle

0.000 kg
persiljaa

Ohje

  1. Ruskista lihakuutiot ja sipuli kevyesti voissa padassa. Kaada lihat ja sipuli kattilaan, lisää vesi ja mausteet. Anna hautua kypsäksi, n. 2 tuntia.
  2. Lisää perunat ja keitä kypsäksi.
  3. Mausta sinapilla ja tomaattisoseella. Lisää smetana ja lopuksi maustekurkkukuutiot. Kuumenna ja ripottele pinnallle persiljaa.
kpl
g
3.3 kg
96 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
96 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
96 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.