Suklaa-brandy-AURA juustokakku

Valio Food Solutions

Suklaa-brandy-AURA juustokakku

Ainekset10 annosta

Pohja

0.200 kg
kaurakeksejä
0.050 kg

Täyte

0.010 kg
liivatelehteä
0.050 kg
vahvaa kahvia
0.300 kg
0.350 kg
taloussuklaata
0.100 kg
brandyä , esim Torres 10
0.130 kg
sokeria
0.004 kg
vaniljasokeria
0.300 kg

Koristeluun

0.000 kg
tuoreita hedelmiä , esim. tummia kivettömiä viinirypäleitä ja tuoreita luumuja
0.150 kg

Ohje

  1. Leikkaa irtopohjavuoan pohjalle (Ø 22 - 24 cm) pohjan kokoinen leivinpaperipala. Hienonna keksit ja sekoita joukkoon voi. Taputtele seos kevyesti vuoan pohjalle.
  2. Valmista täyte. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi pois ja liuota liivatelehdet kiehuvan kuumaan kahviin. Sekoita liivateseos crème fraîcheen.
  3. Sulata suklaa mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Lisää suklaan joukkoon crème fraîche, brandy, sokerit ja vaahdotettu kuohukerma. Kaada täyte pohjalle, peitä ja anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
  4. Irrota kakku vuoasta, siirrä tarjoiluvadille ja koristele hedelmillä ja AURA juustolla.
kpl
g
1.5 kg
378 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
378 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
64 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
378 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
64 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.