Suklaa-croissant

Valio Food Solutions

Suklaa-croissant

Perinteinen croissant taikina joka saa täytteeksi sisälleen suklaata. Herkullinen aamiaistuote ja kahvipöydän tarjoaminen.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset95 kpl

Croissanttaikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.030 kg
suolaa
0.050 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.100 kg
1.900 kg
vehnäjauhoja
1.400 kg
4.855 kg (95 kpl á 0.051 kg)

Täyte

1.000 kg
tummaa suklaata
1.000 kg (95 kpl á 0.011 kg)

Voiteluun

0.089 kg
kananmunaa
0.089 kg (95 kpl á 0.001 kg)
5.944 kg (95 kpl á 0.063 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4
  2. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3.
  3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  4. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi ja leikkaa 8 x 12cm paloiksi.
  5. Laita kaksi suklaatankoa täytteeksi ja kääri tyynyn malliseksi.
  6. Nostata croissantit. Voitele kananmunalla.
  7. Paista 210 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Paiston alussa höyrytys.
kpl
g
6.0 kg
407 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
407 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
27 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
39 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
407 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
27 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
39 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.