Eclairkranssi on tyylikäs leivonnainen tarjottavaksi ja konditoriaviriinien katseenvangitsija. Suklaa ja Valio berrycurd luovat yhdessä valloittavan makuelämyksen.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Eclairkranssi on tyylikäs leivonnainen tarjottavaksi ja konditoriaviriinien katseenvangitsija. Suklaa ja Valio berrycurd luovat yhdessä valloittavan makuelämyksen.
Pohja | |
---|---|
1.600 kg | |
1.600 kg (8 kpl à 0.200 kg) | |
Pintataikina | |
0.160 kg | |
0.200 kg | hienoa sokeria |
0.200 kg | vehnäjauhoja |
0.560 kg (8 kpl à 0.070 kg) | |
Eclairmassa | |
0.320 kg | |
0.320 kg | |
0.320 kg | vettä |
0.008 kg | suolaa |
0.320 kg | vehnäjauhoja |
0.560 kg | kananmunia |
0.012 kg | vaniljasokeria |
1.860 kg (8 kpl à 0.233 kg) | |
Täyte | |
1.300 kg | |
0.300 kg | |
0.300 kg | tummaa suklaata |
0.400 kg | Valio berry curd täytettä |
2.300 kg (8 kpl à 0.288 kg) | |
Koristeluun | |
0.100 kg | tummaa suklaata |
0.400 kg | Valio berry curd täytettä |
0.500 kg (8 kpl à 0.063 kg) | |
6.820 kg (8 kpl à 0.853 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.