Suklaa eclairkranssi

Suklaa eclairkranssi
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Suklaa eclairkranssi

Suklaa eclairkranssi

Eclairkranssi on tyylikäs leivonnainen tarjottavaksi ja konditoriaviriinien katseenvangitsija. Suklaa ja Valio berrycurd luovat yhdessä valloittavan makuelämyksen.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset8 kpl

Pohja

1.600 kg
1.600 kg (8 kpl à 0.200 kg)

Pintataikina

0.160 kg
0.200 kg
hienoa sokeria
0.200 kg
vehnäjauhoja
0.560 kg (8 kpl à 0.070 kg)

Eclairmassa

0.320 kg
0.320 kg
0.320 kg
vettä
0.008 kg
suolaa
0.320 kg
vehnäjauhoja
0.560 kg
kananmunia
0.012 kg
vaniljasokeria
1.860 kg (8 kpl à 0.233 kg)

Täyte

1.300 kg
0.300 kg
0.300 kg
tummaa suklaata
0.400 kg
Valio berry curd täytettä
2.300 kg (8 kpl à 0.288 kg)

Koristeluun

0.100 kg
tummaa suklaata
0.400 kg
Valio berry curd täytettä
0.500 kg (8 kpl à 0.063 kg)
6.820 kg (8 kpl à 0.853 kg)

Ohje

  1. Pintataikina

  2. Sekoita pehmeä voi, sokeri ja jauhot tasaiseksi taikinaksi.
  3. Kauli taikina 2 mm vahvuiseksi. Ota pyöreällä ø 4 cm muotilla kiekkoja. Säilytä kylmässä.
  4. Tuulihattumassa

  5. Laita kattilaan maito, voi, vesi ja suola. Kiehauta seos.
  6. Lisää jauhot kerralla kattilaan ja sekoita massa tasaiseksi. Kypsennä massaa koko ajan sekoittaen, jotta jauhot hieman kypsyvät.
  7. Laita massa sekoituspataan.
  8. Lisää kananmunat vähitellen lapavatkaimmella sekoittaen. Mausta vaniljasokerilla.
  9. Jäähdytä massa hyvin kelmulla peitettynä.
  10. Pursota massasta sileällä tyllalla leivinpaperille noin ø 4 cm palloja.
  11. Laita pohjien päälle murotaikina kiekko.
  12. Paista 180°C:ssa uunissa noin 30 min.
  13. Jäähdytä tuulihattupohjat.
  14. Pohja

  15. Leikkaa murotaikina rengasmuoteilla kranssiksi.
  16. Paista pohja.
  17. Mousse

  18. Kiehauta 300g kermaa ja lisää suklaan joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Yhdistä vanilja-tuorejuustotäytteeseen.
  19. Vaahdota loppu kerma ja lisää nostellen joukkoon.
  20. Täyttäminen

  21. Pursota suklaa-kermatäytettä ja berry curdia tuulihattujen sisään.
  22. Asettele murotaikinapohjan päälle.
  23. Pursota moussea ja berry curdia koristeeksi pinnalle.
  24. Koristele suklaakoristeilla.
kpl
g
6.8 kg
358 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
358 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
358 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.