Siirry sisältöön
Suklaa eclairkranssi
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Suklaa eclairkranssi

Eclairkranssi on tyylikäs leivonnainen tarjottavaksi ja konditoriaviriinien katseenvangitsija. Suklaa ja Valio berrycurd luovat yhdessä valloittavan makuelämyksen.

Suklaa eclairkranssi

Ainekset

Pohja

  • 1,600 kg
    Valio 1/2 GN -murotaikinaa
    Voilla leivotun, laktoosittoman murotaikinalevyn avulla saa loihdittua herkullisimmat piiraat, paistokset, jälkiruoat ja pikkuleivät erilaisiin tarjoilutilanteisiin.…
    Valio 1/2 GN-murotaikinalevy 500 g x 16 / 8 kg laktoositon

Pintataikina

  • 0,160 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0,200 kg hienoa sokeria
  • 0,200 kg vehnäjauhoja

Eclairmassa

  • 0,320 kg
    Valio Eila® maitojuomaa 3%
    Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
    Valio Eila® 3 % maitojuoma 1 l laktoositon
  • 0,320 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0,320 kg vettä
  • 0,008 kg suolaa
  • 0,320 kg vehnäjauhoja
  • 0,560 kg kananmunia
  • 0,012 kg vaniljasokeria

Täyte

Koristeluun

  • 0,100 kg tummaa suklaata
  • 0,400 kg
    Valio berry curd täytettä
    Ihana punainen ja marjaisa curd-täyte leivontaan, konditoriatuotteisiin ja jälkiruokiin. Muista myös Valion Suonenjoen tehtaalla valmistetut…
    Valio berry curd täyte 10 kg laktoositon

Ohje

Pohja

  1. Leikkaa murotaikina rengasmuoteilla kranssiksi.
  2. Paista pohja.

Pintataikina

  1. Sekoita pehmeä voi, sokeri ja jauhot tasaiseksi taikinaksi.
  2. Kauli taikina 2 mm vahvuiseksi. Ota pyöreällä ø 4 cm muotilla kiekkoja. Säilytä kylmässä.

Tuulihattumassa

  1. Laita kattilaan maito, voi, vesi ja suola. Kiehauta seos.
  2. Lisää jauhot kerralla kattilaan ja sekoita massa tasaiseksi. Kypsennä massaa koko ajan sekoittaen, jotta jauhot hieman kypsyvät.
  3. Laita massa sekoituspataan.
  4. Lisää kananmunat vähitellen lapavatkaimmella sekoittaen. Mausta vaniljasokerilla.
  5. Jäähdytä massa hyvin kelmulla peitettynä.
  6. Pursota massasta sileällä tyllalla leivinpaperille noin ø 4 cm palloja.
  7. Laita pohjien päälle murotaikina kiekko.
  8. Paista 180°C:ssa uunissa noin 30 min.
  9. Jäähdytä tuulihattupohjat.

Mousse

  1. Kiehauta 300g kermaa ja lisää suklaan joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Yhdistä vanilja-tuorejuustotäytteeseen.
  2. Vaahdota loppu kerma ja lisää nostellen joukkoon.

Täyttäminen

  1. Pursota suklaa-kermatäytettä ja berry curdia tuulihattujen sisään.
  2. Asettele murotaikinapohjan päälle.
  3. Pursota moussea ja berry curdia koristeeksi pinnalle.
  4. Koristele suklaakoristeilla.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 2808 kcal
Proteiini 37,1 g
Hiilihydraatti 250,7 g
Rasva 182,8 g
Tyydyttynyt rasva 101,3 g
Ravintokuitu 10,8 g
Suola 3 g
Kalsium 224 mg
D-vitamiini 2,6 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 330 kcal
Proteiini 4,4 g
Hiilihydraatti 29,4 g
Rasva 21,5 g
Tyydyttynyt rasva 11,9 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search