Suklaa-kinuskileivos

Suklaa-kinuskileivos
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Suklaa-kinuskileivos

Suklaa-kinuskileivos

Pähkinäisen suklaapohjan päällä kerros tähtianiksella maustettua suklaa-Ganash täytettä. Ohut suklaa levy ja päällä pursotus Valion leipomokinuskista, Violasta ja vispikermasta tehtyä vaahtoa.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset70 kpl

Suklaapohja

0.750 kg
0.750 kg
sokeria
0.250 kg
kaakaojauhetta
0.120 kg
tummaa siirappia
0.010 kg
suolaa
0.750 kg
kananmunia
0.750 kg
vehnäjauhoja
0.200 kg
maitosuklaata rouhittuna
0.250 kg
hasselpähkinärouhetta
0.100 kg
pistaasipähkinärouhetta
0.175 kg
suolapähkinöitä
4.105 kg (70 kpl à 0.059 kg)

Tähtianis Ganasch

0.600 kg
0.120 kg
0.012 kg
tähtianista
0.840 kg
tummaa suklaata
1.572 kg (70 kpl à 0.022 kg)

Kinuskituorejuustokerma

0.550 kg
0.550 kg
0.550 kg
1.650 kg (70 kpl à 0.024 kg)

Koristelu

0.200 kg
tummaa suklaata
0.065 kg
sukaatteja
0.265 kg (70 kpl à 0.004 kg)
7.592 kg (70 kpl à 0.108 kg)

Ohje

  1. Suklaapohja

  2. Sekoita voi, siirappi ja kuivat aineet sekaisin.
  3. Lisää kananmunat ja vaahdota noin kolme minuuttia.
  4. Annostele massa 58 x 43 cm:n kokoiseen vuokaan.
  5. Paista 175 °C :ssa n. 30 min. Jäähdytä.
  6. Tähtianis Ganasch

  7. Kiehauta kerma ja tähtianikset. Anna maustua n. 10 min.
  8. Sekoita kuuman kerman joukkoon hienonnettu suklaa. Ja lopuksi pehmeä voi. Tee emulsioksi sauvasekoittimella.
  9. Kinuskituorejuustokerma

  10. Vaahdota kaikki ainekset yhdessä kuohkeaksi vaahdoksi.
  11. Kokoaminen

  12. Vala suklaasta ohut levy ja leikkaa 8 x 4 cm paloiksi.
  13. Leikkaa suklaapohja 8 x 4 cm paloiksi ja pursota ganasch päälle. Laita vielä pehmeän kuorrutteen päälle suklaalevy.
  14. Pursota kinuskituorejuustokerma pinnalle.
  15. Koristele sukaatilla ja suklaakoristeilla.
kpl
g
7.6 kg
415 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
415 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
415 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.