Pähkinäisen suklaapohjan päällä kerros tähtianiksella maustettua suklaa-Ganash täytettä. Ohut suklaa levy ja päällä pursotus Valion leipomokinuskista, Violasta ja vispikermasta tehtyä vaahtoa.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Pähkinäisen suklaapohjan päällä kerros tähtianiksella maustettua suklaa-Ganash täytettä. Ohut suklaa levy ja päällä pursotus Valion leipomokinuskista, Violasta ja vispikermasta tehtyä vaahtoa.
Suklaapohja | |
---|---|
0.750 kg | |
0.750 kg | sokeria |
0.250 kg | kaakaojauhetta |
0.120 kg | tummaa siirappia |
0.010 kg | suolaa |
0.750 kg | kananmunia |
0.750 kg | vehnäjauhoja |
0.200 kg | maitosuklaata rouhittuna |
0.250 kg | hasselpähkinärouhetta |
0.100 kg | pistaasipähkinärouhetta |
0.175 kg | suolapähkinöitä |
4.105 kg (70 kpl à 0.059 kg) | |
Tähtianis Ganasch | |
0.600 kg | |
0.120 kg | |
0.012 kg | tähtianista |
0.840 kg | tummaa suklaata |
1.572 kg (70 kpl à 0.022 kg) | |
Kinuskituorejuustokerma | |
0.550 kg | |
0.550 kg | |
0.550 kg | |
1.650 kg (70 kpl à 0.024 kg) | |
Koristelu | |
0.200 kg | tummaa suklaata |
0.065 kg | sukaatteja |
0.265 kg (70 kpl à 0.004 kg) | |
7.592 kg (70 kpl à 0.108 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.