Suklaa-kinuskileivos

Suklaa-kinuskileivos

Teollisuus
415 kcal / 100g
Pähkinäisen suklaapohjan päällä kerros tähtianiksella maustettua suklaa-Ganash täytettä. Ohut suklaa levy ja päällä pursotus Valion leipomokinuskista, Violasta ja vispikermasta tehtyä vaahtoa.
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Suklaapohja
0,750 kg Valio Eila® voita
0,750 kg sokeria
0,250 kg kaakaojauhetta
0,120 kg tummaa siirappia
0,010 kg suolaa
0,750 kg kananmunia
0,750 kg vehnäjauhoja
0,200 kg maitosuklaata rouhittuna
0,250 kg hasselpähkinärouhetta
0,100 kg pistaasipähkinärouhetta
0,175 kg suolapähkinöitä
4,105 kg 70 kpl á 0,059 kg
Tähtianis Ganasch
0,600 kg Valio vispikermaa laktoositon
0,120 kg Valio Eila® voita
0,012 kg tähtianista
0,840 kg tummaa suklaata
1,572 kg 70 kpl á 0,022 kg
Kinuskituorejuustokerma
0,550 kg Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
0,550 kg Valio Leipomo kinuskitäytettä laktoositon
0,550 kg Valio vispikermaa
1,650 kg 70 kpl á 0,024 kg
Koristelu
0,200 kg tummaa suklaata
0,065 kg sukaatteja
0,265 kg 70 kpl á 0,004 kg
7,592 kg 70 kpl á 0,108 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Suklaapohja
  • Sekoita voi, siirappi ja kuivat aineet sekaisin.

  • Lisää kananmunat ja vaahdota noin kolme minuuttia.

  • Annostele massa 58 x 43 cm:n kokoiseen vuokaan.

  • Paista 175 °C :ssa n. 30 min. Jäähdytä.

Tähtianis Ganasch
  • Kiehauta kerma ja tähtianikset. Anna maustua n. 10 min.

  • Sekoita kuuman kerman joukkoon hienonnettu suklaa. Ja lopuksi pehmeä voi. Tee emulsioksi sauvasekoittimella.

Kinuskituorejuustokerma
  • Vaahdota kaikki ainekset yhdessä kuohkeaksi vaahdoksi.

Kokoaminen
  • Vala suklaasta ohut levy ja leikkaa 8 x 4 cm paloiksi.

  • Leikkaa suklaapohja 8 x 4 cm paloiksi ja pursota ganasch päälle. Laita vielä pehmeän kuorrutteen päälle suklaalevy.

  • Pursota kinuskituorejuustokerma pinnalle.

  • Koristele sukaatilla ja suklaakoristeilla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!