Suklaa-manteli trifle

Suklaa-manteli trifle
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Suklaa-manteli trifle

Suklaa-manteli trifle

Brittiklassikko yksinkertaisessa muodossa. Monipuolinen jälkiruoka toimii lasissa näyttävänä vitriinimakeana tai vuoassa herkullisena lounaan jälkiruokana.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset16 annosta

Täyte

0.300 kg
0.150 kg
0.300 kg
suklaakastiketta
0.020 kg
sokeria
0.016 kg
vaniljasokeria
0.100 kg
suklaata rouhittuna
0.100 kg
mantelirouhetta

Triflen kokoamiseen

0.215 kg
0.100 kg
0.150 kg

Pinnalle

0.250 kg

Ohje

  1. Valmista täyte vatkaamalla kerma vaahdoksi. Lisää maitorahkaan muut täytteen aineet. Yhdistä rahkaseos ja vatkattu kerma.
  2. Kostuta vetopohja mehulla. Levitä levylle vadelmahillo ja leikkaa se pieniksi paloiksi.
  3. Kokoa annokset laseihin siten, että vetopohjaa tulee lasin pohjalle ja täytettä päälle.
  4. Koristele pinta vadelmilla.
kpl
g
1.6 kg
246 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
246 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
246 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.