Suklaa-manteli trifle

Valio Food Solutions

Suklaa-manteli trifle

Ainekset16 annosta

Täyte

0.300 kg
0.150 kg
0.300 kg
suklaakastiketta
0.020 kg
sokeria
0.016 kg
vaniljasokeria
0.100 kg
suklaata rouhittuna
0.100 kg
mantelirouhetta

Triflen kokoamiseen

0.215 kg
0.100 kg
0.150 kg

Pinnalle

0.250 kg

Ohje

  1. Valmista täyte vatkaamalla kerma vaahdoksi. Lisää maitorahkaan muut täytteen aineet. Yhdistä rahkaseos ja vatkattu kerma.
  2. Kostuta vetopohja mehulla. Levitä levylle vadelmahillo ja leikkaa se pieniksi paloiksi.
  3. Kokoa annokset laseihin siten, että vetopohjaa tulee lasin pohjalle ja täytettä päälle.
  4. Koristele pinta vadelmilla.
kpl
g
1.6 kg
245 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
245 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Kalsium
44 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
245 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Kalsium
44 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.