Suklaa tartaletti

Valio Food Solutions

Suklaa tartaletti

Ainekset10 annosta

0.500 kg

Mousse

0.200 kg
taloussuklaata
0.200 kg
0.004 kg
vaniljasokeria
0.060 kg
valkuaista
0.005 kg
sitruunamehua
0.040 kg
sokeria

Lisäksi

0.200 kg

Koristeluun

0.000 kg
suklaalastuja

Ohje

  1. Kaulitse murotaikinalevy ja ota siitä 10 läpimitaltaan 9 cm suuruisia savariinivuokaan sopivia paloja.
  2. Voitele vuoat huolellisesti ja lisää murotaikinapalat painellen taikina vuokien yläreunoihin asti.
  3. Paista 185 asteessa n. 6 min tai kunnes taikina on kypsynyt
  4. Mousse

  5. Paloittele suklaa kulhoon. Sulata mikrossa.
  6. Vatkaa sähkövatkaimella rahkan joukkoon sulatettu suklaa ja vaniljasokeri.
  7. Vatkaa valkuaiset sitruunamehun ja sokerin kanssa kovaksi vaahdoksi. Lisää vaahto kahdessa erässä varovasti nostellen seoksen joukkoon.
  8. Lisää jokaisen jäähtyneen tartalettipohjan päälle vadelmahilloa.
  9. Jaa mousse tartaletteihin. Koristele.
kpl
g
1.2 kg
331 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
331 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
9 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
331 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
9 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›