Suklaa-vadelmakakku

Valio Food Solutions

Suklaa-vadelmakakku

Ainekset32 annosta (noin)

0.550 kg

Kostutukseen

0.400 kg
0.250 kg
sokeria

Täyte

0.200 kg
0.500 kg
0.120 kg
0.100 kg
taloussuklaata
0.030 kg
sitruunamehua
0.010 kg
liivatelehteä

Ohje

  1. Leikkaa vetopohjasta kaksi GN 1/1-kokoista palaa. Nosta toinen 40 mm korkuiseen astiaan ja kostuta.
  2. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 10 minuuttia. Purista kuiviksi ja sulata kiehuvaan sitruunamehuun.
  3. Yhdistä täytteen ainekset, Vanilja 9% vaahdotettuna ja liivateseos hieman jäähdytettynä.
  4. Levitä puolet täytteestä pohjalle. Nosta päälle toinen vetopohjan pala ja kostuta. Levitä loppu täyte päälle. Anna vetäytyä kylmässä 2 -3 tuntia.
kpl
g
2.4 kg
237 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
237 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
40 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
237 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
40 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›