Suklaa-vaniljakakku

Valio Food Solutions

Suklaa-vaniljakakku

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset108 kpl

Suklaakakkutaikina:

0.750 kg
1.500 kg
sokeria
0.250 kg
kaakaojauhetta
0.120 kg
siirappia
0.010 kg
suolaa
0.750 kg
vehnäjauhoja
0.250 kg
ruishiutaleita
0.250 kg
hasselpähkinärouhetta
0.250 kg
mantelirouhetta
0.750 kg
kananmunia
4.880 kg (108 kpl á 0.045 kg)

Vaniljakakkutaikina:

0.500 kg
0.500 kg
sokeria
0.375 kg
kananmunia
0.250 kg
0.650 kg
vehnäjauhoja
0.038 kg
vaniljasokeria
0.013 kg
leivinjauhetta
0.005 kg
suolaa
2.331 kg (108 kpl á 0.022 kg)

Vanilja-tuorejuustovaahto

1.000 kg
0.500 kg
Valio vanilja-tuorejuustotäytettä
1.500 kg (108 kpl á 0.014 kg)
8.711 kg (108 kpl á 0.081 kg)

Ohje

  1. Suklaakakkutaikina

  2. Sekoita kaikki aineet paitsi kananmuna tasaiseksi seokseksi.
  3. Lisää kananmunat vähitellen ja vatkaa 3 min. 2 nopeudella.
  4. Annostele reunavuokaan .
  5. Vaniljakakkutaikina

  6. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
  7. Lisää kananmunat vähitellen, samalla vatkaten.
  8. Lisää kermaviili ja siivilöidyt kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi.
  9. Annostele suklaakakkutaikinan päälle.
  10. Paista 170°:ssa n.50 min. Jäähdytä.
  11. Koristelu

  12. Leikkaa levy haluamasi kokoisiksi leivoksiksi.
  13. Vatkaa kerma ja vanilja-tuorejuustotäyte kuohkeaksi.
  14. Koristele leivokset pursotuksin.
kpl
g
8,640.0 kg
385 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
385 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g
Kalsium
59 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
385 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g
Kalsium
59 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.