Suklaa-vaniljakakku

Suklaa-vaniljakakku

Teollisuus
385 kcal / 100g
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Suklaakakkutaikina:
0,750 kg Valio Eila® voita
1,500 kg sokeria
0,250 kg kaakaojauhetta
0,120 kg siirappia
0,010 kg suolaa
0,750 kg vehnäjauhoja
0,250 kg ruishiutaleita
0,250 kg hasselpähkinärouhetta
0,250 kg mantelirouhetta
0,750 kg kananmunia
4,880 kg 108 kpl á 0,045 kg
Vaniljakakkutaikina:
0,500 kg Valio Eila® voita
0,500 kg sokeria
0,375 kg kananmunia
0,250 kg Valio kermaviiliä laktoositon
0,650 kg vehnäjauhoja
0,038 kg vaniljasokeria
0,013 kg leivinjauhetta
0,005 kg suolaa
2,331 kg 108 kpl á 0,022 kg
Vanilja-tuorejuustovaahto
1,000 kg Valio vispikermaa laktoositon
0,500 kg Valio vanilja-tuorejuustotäytettä
1,500 kg 108 kpl á 0,014 kg
8,711 kg 108 kpl á 0,081 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Suklaakakkutaikina
  • Sekoita kaikki aineet paitsi kananmuna tasaiseksi seokseksi.

  • Lisää kananmunat vähitellen ja vatkaa 3 min. 2 nopeudella.

  • Annostele reunavuokaan .

Vaniljakakkutaikina
  • Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

  • Lisää kananmunat vähitellen, samalla vatkaten.

  • Lisää kermaviili ja siivilöidyt kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi.

  • Annostele suklaakakkutaikinan päälle.

  • Paista 170°:ssa n.50 min. Jäähdytä.

Koristelu
  • Leikkaa levy haluamasi kokoisiksi leivoksiksi.

  • Vatkaa kerma ja vanilja-tuorejuustotäyte kuohkeaksi.

  • Koristele leivokset pursotuksin.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!