Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Suklaakakkutaikina: | |
---|---|
0.750 kg | |
1.500 kg | sokeria |
0.250 kg | kaakaojauhetta |
0.120 kg | siirappia |
0.010 kg | suolaa |
0.750 kg | vehnäjauhoja |
0.250 kg | ruishiutaleita |
0.250 kg | hasselpähkinärouhetta |
0.250 kg | mantelirouhetta |
0.750 kg | kananmunia |
4.880 kg (108 kpl à 0.045 kg) | |
Vaniljakakkutaikina: | |
0.500 kg | |
0.500 kg | sokeria |
0.375 kg | kananmunia |
0.250 kg | |
0.650 kg | vehnäjauhoja |
0.038 kg | vaniljasokeria |
0.013 kg | leivinjauhetta |
0.005 kg | suolaa |
2.331 kg (108 kpl à 0.022 kg) | |
Vanilja-tuorejuustovaahto | |
1.000 kg | |
0.500 kg | |
1.500 kg (108 kpl à 0.014 kg) | |
8.711 kg (108 kpl à 0.081 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.