Suklaabudapest

Suklaabudapest
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Suklaabudapest

Suklaabudapest

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset22 kpl

Pohja

0.400 kg
valkuaisia
0.350 kg
sokeria
0.350 kg
sokeria
0.320 kg
hasselpähkinää
0.040 kg
kaakaojauhetta
0.060 kg
perunajauhoja
1.520 kg (22 kpl à 0.069 kg)

Täyte

0.100 kg
0.300 kg
vettä
0.800 kg
1.200 kg (22 kpl à 0.055 kg)

Täytteeksi

0.400 kg
0.200 kg
kotimaisia vadelmia
0.600 kg (22 kpl à 0.027 kg)
3.320 kg (22 kpl à 0.151 kg)

Ohje

  1. Vaadota valkuaiset ja sokeri (1). Vispaa valkuaisvaahtoon sokeri (2). Sekoita hasselpähkinäjauho, kaakaojauhe ja perunajauho keskenään ja sekoita varovasti valkuaisvaahdon joukkoon.
  2. Pursota massa leivinpaperin päälle sormenpaksuisiksi nauhoiksi vieriviereen 30 cm:n levyisiksi pellin pituisiksi pohjiksi (2 kpl). Paista pohjat 165 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia siten, että keskusta jää hieman pehmeäksi ja pinta kuivaksi.
  3. Käännä pohjat ylösalaisin ja poista leivinpaperi.
  4. Valmista täyte. Valmista vedestä ja vaniljakreemijauheesta vaniljakreemi. Sekoita kreemi vaahdotetun kerman joukkoon. Levitä kermatäyte pohjien päälle tasaiseksi kerrokseksi. Pursota kermatäytteen päälle puolukkatäytettä ja ripottele päälle vadelmia. Rullaa pohjat tortuiksi. Anna torttujen jähmettyä kylmiössä. Ripottele pinnalle kaakaojauhetta.
  5. Koristele teemaan sopivaksi, esim. jouluhaloksi. Voit valmistaa reseptistä myös leivoksia leikkaamalla 5 cm paloiksi.
kpl
g
3.3 kg
283 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
283 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
283 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.