Suklaafondant ja lakkajäädyke

Valio Food Solutions

Suklaafondant ja lakkajäädyke

Ainekset8 annosta

0.100 kg
0.085 kg
sokeria
0.089 kg
kananmunaa
0.100 kg
vehnäjauhoja
0.003 kg
leivinjauhetta
0.006 kg
kaakaojauhetta
0.100 kg
taloussuklaata

Jäädyke

0.100 kg
keltuaista
0.080 kg
tomusokeria
0.400 kg
0.009 kg
vaniljasokeria
0.200 kg

Ohje

  1. Leikkaa leivinpaperista leveähköt suikaleet ja aseta ristiin teflon-muffinivuoan voideltuihin syvennyksiin.
  2. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa munat joukkoon yksitellen.
  3. Lisää kuivat aineet seoksena. Sulata paloiteltu suklaa mikrossa keskiteholla välillä sekoittaen. Lisää suklaasula taikinaan.
  4. Jaa taikina syvennyksiin. Voit käyttää myös pieniä paperisia, voideltuja amerikanmuffinivuokia.
  5. Paista 200 asteessa n. 9 min. Fondant saa jäädä keskeltä pehmeän suklaiseksi.
  6. Anna jäähtyä hetken aikaa. Nosta ne varoen leivinpaperisuikaleista nostamalla annoslautasille.
  7. Jäädyke

  8. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vaahtoon vatkattu kerma, vaniljasokeri ja lakkahillo. Kaada seos vuokaan ja jäädytä pakastimessa noin neljä tuntia.
  9. VINKKI Suklaafondantit tarjotaan yleensä jälkiruokana. Fondantin sisus on sulaa suklaata, siksi se on parhaimmillaan lämpimänä. Sihtaa pinnalle halutessasi tomusokeria teesiivilän läpi.
kpl
g
1.0 kg
354 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
354 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
69 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
354 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
69 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›