Suklaaganachea, suklaamoussea, vadelmaa ja marenkia

Suklaaganachea, suklaamoussea, vadelmaa ja marenkia
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Suklaaganachea, suklaamoussea, vadelmaa ja marenkia

Suklaaganachea, suklaamoussea, vadelmaa ja marenkia

Täydellinen suklaan ja vadelman kombo, täysin vegaanisena ravintolaillallisen päätteeksi.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

Suklaaganache ja -mousse

0.500 kg
0.500 kg
tummaa suklaata
0.001 kg
suolaa
0.250 kg

Marenki

0.200 kg
Orgran kananmunankorvikejauhetta
0.300 kg
kylmää vettä
0.150 kg
sokeria
0.020 kg
pakastekuivattua vadelmaa jauhettuna

Vadelmakeitto

0.500 kg
0.200 kg
sokeria
0.015 kg
sherryetikkaa

Lisäksi

0.300 kg
tuoreita vadelmia

Ohje

  1. Suklaaganache ja -mousse

  2. Kuumenna Easy Whipping ja suklaa miedolla lämmöllä kattilassa niin, että suklaa sulaa Easy Whippingin joukkoon tasaisesti. Mausta suolalla. Jäähdytä.
  3. Vaahdota puolet jäähdytetystä suklaaganachesta Easy Whippingin kanssa mousseksi.
  4. Marenki

  5. Vaahdota kananmunankorvikejauhe ja kylmä vesi kovalla teholla yleiskoneessa n. 5 min. Lisää sokeri ja vaahdota toiset n. 5 min.
  6. Paista 120 °C uunissa, puolipuhalluksella n. 1h. Viimeistele vadelmapölyllä.
  7. Vadelmamelba

  8. Kiehauta vadelmat sokerin kanssa. Paseeraa ja jäähdytä. Mausta sherryetikalla.
kpl
g
2.6 kg
239 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
239 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
239 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.