Siirry sisältöön
Suklaakakkua ja kaurakinuskia
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Suklaakakkua ja kaurakinuskia

Suklaakakkua ja kaurakinuskia

Ainekset

Pohja

  • 0,950 kg vehnäjauhoja
  • 0,755 kg sokeria
  • 0,070 kg kaakaojauhetta
  • 0,021 kg ruokasoodaa
  • 0,019 kg leivinjauhetta
  • 0,013 kg suolaa
  • 0,020 kg vaniljasokeria
  • 0,266 kg rypsiöljyä
  • 1,000 kg vahvaa kahvia
  • 0,030 kg väkiviinaetikkaa

Kaurakinuski


Ohje

Taikina

  1. Sekoita kuivat aineet sekaisin. Kaada nesteet sekaan ja sekoita sekaisin. Kaada 58 x 43 cm:n vuokaan.
  2. Paista 180°C:ssa n. 30 min. Jäähdytä pohja.

Kuorrute

  1. Keitä kaurajuomaa ja fariinisokeria, kunnes n. 1 l jäljellä.
  2. Mausta ripauksella suolaa.

Kokoaminen

  1. Leikkaa suklaapohja paloiksi. Laita jäähtynyttä kinuskikastiketta päälle.
  2. Koristele annos haluamallasi tavalla.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 199 kcal
Proteiini 2,5 g
Hiilihydraatti 36 g
Rasva 4,6 g
Tyydyttynyt rasva 0,4 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,5 g
Kalsium 112,8 mg
D-vitamiini 0,7 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 398 kcal
Proteiini 5 g
Hiilihydraatti 72 g
Rasva 9,3 g
Tyydyttynyt rasva 0,8 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • sormisuolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search