Suklaakakkua ja kaurakinuskia

Suklaakakkua ja kaurakinuskia
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Suklaakakkua ja kaurakinuskia

Suklaakakkua ja kaurakinuskia

Ainekset75 kpl

Pohja

0.950 kg
vehnäjauhoja
0.755 kg
sokeria
0.070 kg
kaakaojauhetta
0.021 kg
ruokasoodaa
0.019 kg
leivinjauhetta
0.013 kg
suolaa
0.020 kg
vaniljasokeria
0.266 kg
rypsiöljyä
1.000 kg
vahvaa kahvia
0.030 kg
väkiviinaetikkaa

Kaurakinuski

5.000 kg
0.875 kg
fariinisokeria
0.000 kg
sormisuolaa

Ohje

  1. Taikina

  2. Sekoita kuivat aineet sekaisin. Kaada nesteet sekaan ja sekoita sekaisin. Kaada 58 x 43 cm:n vuokaan.
  3. Paista 180°C:ssa n. 30 min. Jäähdytä pohja.
  4. Kuorrute

  5. Keitä kaurajuomaa ja fariinisokeria, kunnes n. 1 l jäljellä.
  6. Mausta ripauksella suolaa.
  7. Kokoaminen

  8. Leikkaa suklaapohja paloiksi. Laita jäähtynyttä kinuskikastiketta päälle.
  9. Koristele annos haluamallasi tavalla.
kpl
g
3.8 kg
166 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
166 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
166 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.