Suklaakerma

Valio Food Solutions

Suklaakerma

Ainekset1 annos

1.000 kg
0.200 kg
suklaata
1.200 kg (1 kpl à 1.200 kg)
1.200 kg (1 kpl à 1.200 kg)

Ohje

  1. Kuumenna kerma 80 asteiseksi. Sekoita joukkoon suklaa. Anna suklaan sulaa ja sekoita tasaiseksi.
  2. Anna kerman seistä kylmiössä yli yön. Vaahdota kerma.
  3. Suklaakermavaahto soveltuu laskiaispullien ja erilaisten konditoriatuotteiden täytteeksi ja kuorrutukseen.
kpl
g
1.2 kg
384 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
384 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
36 g
Tyydyttynyt rasva
21 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
96 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
384 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
36 g
Tyydyttynyt rasva
21 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
96 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›