Suklaalevykakku

Suklaalevykakku
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Suklaalevykakku

Suklaalevykakku

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset60 kpl

Suklaakakkupohjat

0.650 kg
vehnäjauhoja
0.680 kg
sokeria
0.200 kg
kaakaojauhetta
0.014 kg
leivinjauhetta
0.008 kg
ruokasoodaa
0.005 kg
suolaa
0.213 kg
kananmunaa
0.500 kg
0.200 kg
0.500 kg
kiehuvaa vettä
2.970 kg (60 kpl à 0.050 kg)

Suklaamousse

0.300 kg
tummaa suklaata
1.300 kg
0.300 kg
1.900 kg (60 kpl à 0.032 kg)

Koristelu

1.000 kg
0.700 kg
0.190 kg
tuoreita marjoja
1.890 kg (60 kpl à 0.032 kg)
6.760 kg (60 kpl à 0.113 kg)

Ohje

  1. Pohja

  2. Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää munat, maito ja sulatettu voi. Vatkaa kunnes tasaista. Lisää kuuma vesi ohuena nauhana samalla vatkaten. Vatkaa kovalla teholla 1 min.
  3. Laita leivinpaperi pannupellin pohjalle. Kaada taikina vuokaan.
  4. Paista 175 asteessa n. 35 min. Anna jäähtyä.
  5. Mousse

  6. Kiehauta 300g kermaa ja lisää suklaan joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Yhdistä vanilja-tuorejuustotäytteeseen.
  7. Vaahdota loppu kerma ja lisää nostellen joukkoon.
  8. Levitä suklaa mousse kakkupohjan pinnalle ja anna kovettua kylmässä.
  9. Koristelu

  10. Pursota karpalotäyte raidoiksi moussen päälle.
  11. Vaahdota kerma ja pursota karpalotäyte raitojen väliin kermavaahtoa .
  12. Koristele marjoilla.
  13. Tarjoile levykakkuna tai leivoksiksi leikattuna.
kpl
g
6.6 kg
290 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
290 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
290 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.