Suklaapikkuleipä

Valio Food Solutions

Suklaapikkuleipä

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset1 annos

1.500 kg
0.900 kg
sokeria
0.020 kg
vanilliinisokeria
0.300 kg
kananmunia
0.500 kg
0.100 kg
kaakaojauhetta
2.100 kg
vehnäjauhoja
5.420 kg (1 kpl à 5.420 kg)

Täyte ja koristelu

1.000 kg
0.500 kg
tummaa suklaata
1.500 kg (1 kpl à 1.500 kg)
6.920 kg (1 kpl à 6.920 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi sokeri ja vanilliinisokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan sekoittaen. Lisää huoneenlämpöinen kerrma. Sekoita lopuksi joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu kaakaojauhe.
  2. Tapa 2. Vaahdota voi ja jauhot. Yhdistä munat, vanilliinisokeri, kaakaojauhe ja sokeri. Sekoita seos voi-vehnäjauhovaahtoon
  3. Pursota massasta 8 cm pitkiä tankoja.
  4. Paista 180°C:ssa n.10 min.
  5. Täytä tangot vadelmamarmeladilla.
  6. Kasta päät suklaaseen.
kpl
g
6.9 kg
425 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
425 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
425 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›