Suklaapikkuleipä

Suklaapikkuleipä

Teollisuus
425 kcal / 100g
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

1,500 kg Valio voita
0,900 kg sokeria
0,020 kg vanilliinisokeria
0,300 kg kananmunia
0,500 kg Valio vispikermaa laktoositon
0,100 kg kaakaojauhetta
2,100 kg vehnäjauhoja
5,420 kg 1 kpl á 5,420 kg
Täyte ja koristelu
1,000 kg vadelmamarmeladia
0,500 kg tummaa suklaata
1,500 kg 1 kpl á 1,500 kg
6,920 kg 1 kpl á 6,920 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Vaahdota voi sokeri ja vanilliinisokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan sekoittaen. Lisää huoneenlämpöinen kerrma. Sekoita lopuksi joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu kaakaojauhe.

  • Tapa 2. Vaahdota voi ja jauhot. Yhdistä munat, vanilliinisokeri, kaakaojauhe ja sokeri. Sekoita seos voi-vehnäjauhovaahtoon

  • Pursota massasta 8 cm pitkiä tankoja.

  • Paista 180°C:ssa n.10 min.

  • Täytä tangot vadelmamarmeladilla.

  • Kasta päät suklaaseen.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annos
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!