Suklainen kermavaahtotäyte

Suklainen kermavaahtotäyte
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Suklainen kermavaahtotäyte

Suklainen kermavaahtotäyte

Ainekset1 annos

1.000 kg
0.200 kg
suklaata
1.200 kg (1 kpl à 1.200 kg)
1.200 kg (1 kpl à 1.200 kg)

Ohje

  1. Kuumenna kerma 80 asteiseksi. Sekoita joukkoon suklaa. Anna suklaan sulaa ja sekoita tasaiseksi.
  2. Anna kerman seistä kylmiössä yli yön. Vaahdota kerma.
  3. Suklaakermavaahto soveltuu laskiaispullien ja erilaisten konditoriatuotteiden täytteeksi ja kuorrutukseen.
kpl
g
1.2 kg
384 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
384 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
36 g
Tyydyttynyt rasva
21 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
384 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
36 g
Tyydyttynyt rasva
21 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.