Suklainen pasha

Suklainen pasha

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
194 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

1,000 kg Valio vispikermaa laktoositon
2,000 kg Valio maitorahkaa laktoositon
0,300 kg sokeria
0,036 kg vaniljasokeria
0,080 kg paahdettuja mantelilastuja
0,130 kg sukaatteja
0,150 kg suklaata rouhittuna (laktoositonta)
Koristeluun
  paahdettuja mantelilastuja
  suklaata lastuina (laktoositonta)
Kastike
0,600 kg mangososetta
0,085 kg sokeria
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahka ja muut aineet kevyesti sekoittaen.

  • Kaada seos hygienialiinalla vuorattuun reiälliseen GN 1/1-65 -astiaan. Valuta kylmässä yön yli.

  • Kumoa ja koristele. Tarjoa pashan kanssa mangokastiketta.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!