Täytekakut ovat klassikko ja juustokakut jo kestohitti. Olisiko nyt aika tarjota asiakkaille jotain muuta? Mahtavan kuohkea rahkakakku saa sesongin makua puolukasta.
Aimo yhteistyöresepti
Täytekakut ovat klassikko ja juustokakut jo kestohitti. Olisiko nyt aika tarjota asiakkaille jotain muuta? Mahtavan kuohkea rahkakakku saa sesongin makua puolukasta.
0.200 kg | |
0.300 kg | vehnäjauhoja |
0.125 kg | sokeria |
0.020 kg | kaakaojauhetta |
Täyte | |
---|---|
0.500 kg | |
0.150 kg | |
0.170 kg | sokeria |
0.240 kg | kananmunia |
0.015 kg | maissitärkkelystä |
0.010 kg | vaniljasokeria |
Puolukkasose | |
0.400 kg | pakastepuolukoita |
0.140 kg | fariinisokeria |
0.100 kg | |
Pinnalle | |
0.100 kg | valkosuklaata |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.