Suolainen kerrosrahka

Suolainen kerrosrahka
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Suolainen kerrosrahka

Suolainen kerrosrahka

Suolainen kerrosrahka saattaa kuulostaa hyvinkin mielenkiintoiselta, mutta toimii makumaailmaltaan yhtä hyvin kuin tomaatti-mozarellasalaatti. Tässä versiossa vain mozzarella korvataan pehmeällä maitorahkalla. Yllätä asiakkaasi uudella tuttavuudella.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 annosta

1.000 kg
0.150 kg
0.291 kg
kirsikkatomaattia , tuoreina tai semikuivattuina
0.075 kg
vihreää pestoa
0.100 kg
krutonkeja
0.002 kg
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Kokoa suolainen kerrosrahka haluamallasi tavalla. Koristele yrteillä ja pähkinöillä tai siemenillä.
  2. VINKKI: kirsikkatomaatit voi myös semikuivata. Halkaise tomaatit, asettele pellille leikkuupinta ylöspäin, pirskottele pinnalle oliiviöljyä, suolaa ja mustapippuria sekä ripaus sokeria. Paista 150 °C uunissa 15 min ja jatka paistamista 80°C uunissa vielä n. 30 min. Jäähdytä ja käytä lisukkeena.
kpl
g
1.6 kg
97 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
97 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
97 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.