Suolainen kerrosrahka

Suolainen kerrosrahka
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Suolainen kerrosrahka

Suolainen kerrosrahka

Suolainen kerrosrahka saattaa kuulostaa hyvinkin mielenkiintoiselta, mutta toimii makumaailmaltaan yhtä hyvin kuin tomaatti-mozarellasalaatti. Tässä versiossa vain mozzarella korvataan pehmeällä maitorahkalla. Yllätä asiakkaasi uudella tuttavuudella.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 annosta

1.000 kg
0.150 kg
punasipulihilloketta
0.291 kg
kirsikkatomaattia , tuoreina tai semikuivattuina
0.075 kg
vihreää pestoa
0.100 kg
krutonkeja
0.002 kg
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Kokoa suolainen kerrosrahka haluamallasi tavalla. Koristele yrteillä ja pähkinöillä tai siemenillä.
  2. VINKKI: kirsikkatomaatit voi myös semikuivata. Halkaise tomaatit, asettele pellille leikkuupinta ylöspäin, pirskottele pinnalle oliiviöljyä, suolaa ja mustapippuria sekä ripaus sokeria. Paista 150 °C uunissa 15 min ja jatka paistamista 80°C uunissa vielä n. 30 min. Jäähdytä ja käytä lisukkeena.
kpl
g
1.6 kg
94 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
94 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
94 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.