Suolaista mannapuuroa ja sieniä

Suolaista mannapuuroa ja sieniä
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Suolaista mannapuuroa ja sieniä

Suolaista mannapuuroa ja sieniä

Suolainen mannapuuro on kuin Suomen oma polenta. Toimii erinomaisena alkuruokana lautasannoksena tarjoiltuna, tai linjastossa pääruoan lisukkeena.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 annosta

Mannapuuro

0.250 kg
sienilientä , Sooci
0.250 kg
paahdettua juureslientä , Sooci
0.075 kg
tummia mannasuurimoita
0.004 kg
suolaa
0.050 kg
oliiviöljyä
0.250 kg

Lisukkeet

0.500 kg
tuoreita sieniä
0.050 kg
rypsiöljyä
0.050 kg
soijakastiketta
0.200 kg
babypinaattia
0.200 kg
myskikurpitsaa , pikkelöitynä

Ohje

  1. Mannapuuro

  2. Kypsennä mannasuurimot sieni- ja juuresliemisekoituksessa. Mausta suolalla ja oliiviöljyllä. Lisää lopuksi Easy Whipping -vispituote ja sekoita hyvin.
  3. Laita kuuma puuro sifoniin ja tyhjennä kaksi patruunaa. Ravista hyvin. Pidä lämpimänä serviisin aikana ja ravistele välillä, jotta puuro ei jähmety liikaa.
  4. HUOM! Tämä ohje on mitoitettu mahtumaan yhteen sifoniin. Jos haluat tehdä isomman satsin esim. lounasbuffetin lisukkeeksi, skaalaa ohje suoraan isommaksi.
  5. Lisukkeet

  6. Kuivaa sieniä hetki kuumalla pannulla, lisää öljy ja paista kullanruskeiksi. Glaseeraa soijakastikkeella. Lisää lopuksi pinaatti ja pikkelöity kurpitsa.
kpl
g
1.5 kg
104 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
104 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
104 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.