Suomi bowl on oiva tapa luoda monipuolisempaa tarjontaa vitriiniin, hyödyntäen lisukkeina esim. ylijääneet kasvikset paahdettuna tai pikkelöitynä.
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Suomi bowl on oiva tapa luoda monipuolisempaa tarjontaa vitriiniin, hyödyntäen lisukkeina esim. ylijääneet kasvikset paahdettuna tai pikkelöitynä.
Pohja ja täytteet | |
---|---|
1.000 kg | ohrahelmiä , kypsennettynä |
0.300 kg | kasviksia ja juureksia , pikkelöityinä |
0.500 kg | loimu- tai lämminsavulohta |
0.375 kg | juureksia , paahdettuina |
0.050 kg | tuoretta tilliä |
Punajuuritahna | |
0.375 kg | pakastepunajuurisuikaleita |
0.100 kg | oliiviöljyä |
0.250 kg | |
0.040 kg | sitruunamehua |
0.005 kg | valkosipulia |
0.007 kg | suolaa |
0.001 kg | mustapippuria myllystä |
Kefir-coleslaw | |
0.200 kg | majoneesia |
0.100 kg | |
0.500 kg | coleslaw-raastetta |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.