Suomi Bowl

Suomi Bowl
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Suomi Bowl

Suomi bowl on oiva tapa luoda monipuolisempaa tarjontaa vitriiniin, hyödyntäen lisukkeina esim. ylijääneet kasvikset paahdettuna tai pikkelöitynä.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 annosta

Pohja ja täytteet

1.000 kg
ohrahelmiä , kypsennettynä
0.300 kg
kasviksia ja juureksia , pikkelöityinä
0.500 kg
loimu- tai lämminsavulohta
0.375 kg
juureksia , paahdettuina
0.050 kg
tuoretta tilliä

Punajuuritahna

0.375 kg
pakastepunajuurisuikaleita
0.100 kg
oliiviöljyä
0.250 kg
0.040 kg
sitruunamehua
0.005 kg
valkosipulia
0.007 kg
suolaa
0.001 kg
mustapippuria myllystä

Kefir-coleslaw

0.200 kg
majoneesia
0.100 kg
0.500 kg
coleslaw-raastetta

Ohje

  1. Punajuuritahna

  2. Paahda punajuurisuikaleet oliiviöljyn kanssa uunissa 250 °C noin 15 minuuttia.
  3. Sekoita huoneenlämpöiseksi jäähdytetyt punajuuret muiden raaka-aineiden kanssa sekaisin tehosekoittimessa. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  4. Kefir-coleslaw

  5. Sekoita majoneesi ja kefir keskenään. Mausta coleslaw-raaste kefir-majoneesiyhdistelmällä.
  6. Kokoaminen

  7. Laita kulhojen pohjalle 100 g kypsennettyjä ohrahelmiä ja asettele päälle lisukkeet segmenteittäin.
kpl
g
4.0 kg
193 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
193 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
193 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.