Suomichevicheä ja pinaattilettuja

Valio Food Solutions

Suomichevicheä ja pinaattilettuja

Kylmäsavulohesta, ohrasta, omenasta, tillistä, kasviksista ja sitruunamehusta saadaan aikaan kotimainen cheviche, joka tarjoillaan pinaattiohukaisten kera.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

0.500 kg
esikypsytettyjä, kokonaisia ohrasuurimoita
0.500 kg
0.485 kg
kirsikkatomaatteja
0.460 kg
kurkkua
0.500 kg
0.127 kg
punasipulia hienonnettuna
0.025 kg
hienonnettua tilliä
0.021 kg
lehtipersiljaa hienonnettuna
0.100 kg
sitruunamehua
0.100 kg
rypsi- tai oliiviöljyä
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Lisäksi

2.400 kg

Ohje

  1. Keitä ohrasuurimot kypsiksi. Jäähdytä.
  2. Kuutioi kylmäsavulohi.
  3. Hienonna kirsikkatomaatit ja kurkku kutterissa karkeaksi massaksi muutamalla nopealla "sykähdyksellä".
  4. Sekoita kaikki raaka-aineet sekaisin ja mausta sitruunamehulla, öljyllä, suolalla ja mustapippurilla.
  5. Tarjoile pinaattiohukaisten kanssa.
kpl
g
6.0 kg
176 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
176 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Kalsium
6 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
176 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Kalsium
6 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›