Kylmäsavulohesta, ohrasta, omenasta, tillistä, kasviksista ja sitruunamehusta saadaan aikaan kotimainen cheviche, joka tarjoillaan pinaattiohukaisten kera.
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Kylmäsavulohesta, ohrasta, omenasta, tillistä, kasviksista ja sitruunamehusta saadaan aikaan kotimainen cheviche, joka tarjoillaan pinaattiohukaisten kera.
0.500 kg | esikypsytettyjä, kokonaisia ohrasuurimoita |
0.500 kg | |
0.485 kg | kirsikkatomaatteja |
0.460 kg | kurkkua |
0.500 kg | |
0.127 kg | punasipulia hienonnettuna |
0.025 kg | hienonnettua tilliä |
0.021 kg | lehtipersiljaa hienonnettuna |
0.100 kg | sitruunamehua |
0.100 kg | rypsi- tai oliiviöljyä |
0.000 kg | suolaa |
0.000 kg | mustapippuria myllystä |
Lisäksi | |
---|---|
2.400 kg |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.