Suomichevicheä ja pinaattilettuja

Suomichevicheä ja pinaattilettuja

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
176 kcal / 100g
Kylmäsavulohesta, ohrasta, omenasta, tillistä, kasviksista ja sitruunamehusta saadaan aikaan kotimainen cheviche, joka tarjoillaan pinaattiohukaisten kera.
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,500 kg esikypsytettyjä, kokonaisia ohrasuurimoita
0,500 kg Valio kylmäsavu kirjolohifileetä
0,485 kg kirsikkatomaatteja
0,460 kg kurkkua
0,500 kg Food Service omenakuutioita sulatettuna
0,127 kg punasipulia hienonnettuna
0,025 kg hienonnettua tilliä
0,021 kg lehtipersiljaa hienonnettuna
0,100 kg sitruunamehua
0,100 kg rypsi- tai oliiviöljyä
  suolaa
  mustapippuria myllystä
Lisäksi
2,400 kg Valio pinaattiohukaisia
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Keitä ohrasuurimot kypsiksi. Jäähdytä.

  • Kuutioi kylmäsavulohi.

  • Hienonna kirsikkatomaatit ja kurkku kutterissa karkeaksi massaksi muutamalla nopealla "sykähdyksellä".

  • Sekoita kaikki raaka-aineet sekaisin ja mausta sitruunamehulla, öljyllä, suolalla ja mustapippurilla.

  • Tarjoile pinaattiohukaisten kanssa.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!