Sushileipä

Valio Food Solutions

Sushileipä

Ainekset10 annosta

0.700 kg
0.200 kg
0.050 kg
hillottua inkivääriä
0.400 kg
jääsalaattia

Kastike

0.200 kg
0.020 kg
wasabitahnaa
0.010 kg
soijakastiketta

Lisäksi

0.000 kg
merileväarkkia

Ohje

  1. Paista croissantit kypsiksi. Halkaise ja jäähdytä.
  2. Kastike

  3. Sekoita kaikki aineet keskenään.
  4. Kokoa croissantit levittämällä kastike pohjalle.
  5. Asettele salaatti ja lohi väliin.
  6. Kietaise merileväarkista leikkaamilla suikaleilla "vyö" croissantin ympärille.
  7. Merileväsuikale kietoutuu paremmin ympärille, jos kostutat sitä kevyesti esim. sudilla.
kpl
g
1.6 kg
240 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
240 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
15 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
240 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
15 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›