Sydänpulla

Valio Food Solutions

Sydänpulla

Ainekset18 kpl

Esitaikina

0.500 kg
vettä
0.050 kg
hiivaa
0.500 kg
vehnäjauhoja
1.050 kg (18 kpl à 0.058 kg)

Pullataikina

0.500 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.600 kg
sokeria
0.250 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.030 kg
kardemummaa
0.005 kg
fenkolia
1.000 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
5.310 kg (18 kpl à 0.295 kg)

Murotaikina

0.100 kg
0.075 kg
sokeria
0.030 kg
kananmunia
0.002 kg
leivinjauhetta
0.150 kg
vehnäjauhoja
0.357 kg (18 kpl à 0.020 kg)
6.717 kg (18 kpl à 0.373 kg)

Ohje

  1. Valmista murotaikinasydämet. Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita joukkoon munat. Sekoita lopuksi joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Anna taikinan levätä kylmiössä. Kauli taikina 2,5 mm:n matoksi ja ota siitä sydämiä.
  2. Sekoita esitaikinan aineet lämpimään veteen. Anna esitaikinan käydä 1 tunti huoneenlämpötilassa tai yli yön kylmiössä. Vaivaa pullataikinan aineet esitaikinan joukkoon. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
  3. Leivo taikinasta 350 g;n painoisia pyöreitä pullia. Nostata pullat.
  4. Voitele ja laita 4 kpl murotaikinasydämiä pinnalle. Paista pullat 180 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia
kpl
g
6.7 kg
351 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
351 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
34 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
351 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
34 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.