Siirry sisältöön
Sydänwiener

Sydänwiener

Sydänwiener

Ainekset

Taikina

Täyte

  • 1,272 kg Valio mansikka-raparperitäytettä

Pinnalle

  • 0,370 kg raesokeria

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  2. Kauli levännyt wienertaikina 4 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 12x12 cm:n neliöiksi. Leikkaa neliöt vielä kolmioiksi.
  3. Voitele kolmiot kananmunalla ja "kasta" raesokeriin. Taita palat sydämen muotoisiksi. Paina sakarat hyvin kiinni. Nostata wienerit.
  4. Pursota nousseiden wienereiden pinnalle mansikka-raparperitäytettä.
  5. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 212 kcal
Proteiini 3,4 g
Hiilihydraatti 20,7 g
Rasva 12,8 g
Tyydyttynyt rasva 7,1 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,3 g
Kalsium 19,9 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 317 kcal
Proteiini 5,1 g
Hiilihydraatti 31 g
Rasva 19,1 g
Tyydyttynyt rasva 10,7 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search