Sydänwiener

Sydänwiener
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Sydänwiener

Sydänwiener

Ainekset106 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.025 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.010 kg
kardemummaa
0.050 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.500 kg
5.510 kg (106 kpl à 0.052 kg)

Täyte

1.272 kg
Valio mansikka-raparperitäytettä
1.272 kg (106 kpl à 0.012 kg)

Pinnalle

0.370 kg
raesokeria
0.370 kg (106 kpl à 0.003 kg)
7.152 kg (106 kpl à 0.067 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  2. Kauli levännyt wienertaikina 4 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 12x12 cm:n neliöiksi. Leikkaa neliöt vielä kolmioiksi.
  3. Voitele kolmiot kananmunalla ja "kasta" raesokeriin. Taita palat sydämen muotoisiksi. Paina sakarat hyvin kiinni. Nostata wienerit.
  4. Pursota nousseiden wienereiden pinnalle mansikka-raparperitäytettä.
  5. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
kpl
g
7.4 kg
384 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
384 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
384 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.