Syyspasteija

Valio Food Solutions

Syyspasteija

Ainekset121 kpl

Perunavoitaikina

2.000 kg
2.000 kg
vehnäjauhoja
0.040 kg
leivinjauhetta
0.040 kg
suolaa
0.800 kg
1.200 kg
vettä
6.080 kg (121 kpl á 0.050 kg)

Täyte

0.800 kg
keitettyä riisiä
0.500 kg
kinkkusuikaleita
0.200 kg
0.300 kg
0.500 kg
0.120 kg
kananmunia
0.034 kg
hienonnettua persiljaa
0.010 kg
aromisuolaa
0.004 kg
suolaa
2.468 kg (121 kpl á 0.020 kg)
8.548 kg (121 kpl á 0.071 kg)

Ohje

  1. Sekoita voi, jauhot, suola ja leivinjauhe murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon jäinen perunasoseaines. Sekoita lopuksi joukkoon kylmä vesi. Kauli taikina 3x3 ilman lepoaikoja. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä vähintään kaksi tuntia
  2. Valmista täyte sekoittamalla kypsän riisin joukkoon täytteen muut aineet.
  3. Kauli perunavoitaikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. leikkaa matto 10 x 10 cm:n paloiksi. Pursota täytettä palojen keskelle. Voitele reunat kananmunalla ja ummista kolmion muotoisiksi pasteijoiksi. Voitele pasteijat kananmunalla ja anna levätä 1 tunti.
  4. Paista pasteijat 220 asteisessa uunissa noin 18 minuuttia
kpl
g
8.6 kg
327 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
327 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
111 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
327 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
111 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.