Siirry sisältöön
Syyspasteija

Syyspasteija

Syyspasteija

Ainekset

Perunavoitaikina

Täyte

  • 0,800 kg keitettyä riisiä
  • 0,500 kg kinkkusuikaleita
  • 0,200 kg pakastesipulikuutioita
  • 0,300 kg pakaste paprikakuutioita
  • 0,500 kg
  • 0,120 kg kananmunia
  • 0,040 kg hienonnettua persiljaa
  • 0,010 kg aromisuolaa
  • 0,004 kg suolaa

Ohje

  1. Sekoita voi, jauhot, suola ja leivinjauhe murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon jäinen perunasoseaines. Sekoita lopuksi joukkoon kylmä vesi. Kauli taikina 3x3 ilman lepoaikoja. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä vähintään kaksi tuntia
  2. Valmista täyte sekoittamalla kypsän riisin joukkoon täytteen muut aineet.
  3. Kauli perunavoitaikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. leikkaa matto 10 x 10 cm:n paloiksi. Pursota täytettä palojen keskelle. Voitele reunat kananmunalla ja ummista kolmion muotoisiksi pasteijoiksi. Voitele pasteijat kananmunalla ja anna levätä 1 tunti.
  4. Paista pasteijat 220 asteisessa uunissa noin 18 minuuttia

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 221 kcal
Proteiini 4,7 g
Hiilihydraatti 15,7 g
Rasva 15,4 g
Tyydyttynyt rasva 8,7 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,6 g
Kalsium 79,4 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 316 kcal
Proteiini 6,8 g
Hiilihydraatti 22,5 g
Rasva 22 g
Tyydyttynyt rasva 12,4 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search