Syyswiener

Syyswiener
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Syyswiener

Ainekset98 kpl

Wienertaikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.020 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.050 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.500 kg
5.520 kg (98 kpl à 0.056 kg)

Täyte

0.240 kg
0.740 kg
vettä
1.568 kg
2.548 kg (98 kpl à 0.026 kg)

Pinnalle

0.490 kg
0.490 kg (98 kpl à 0.005 kg)
8.558 kg (98 kpl à 0.087 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  2. Kauli taikina 4 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 9x9cm:n paloiksi. Taita kulmat keskelle tanskalaisiksi wienereiksi. Laita wienerit VOILLA-LEIVOTTU-kapseleihin. Nostata wienerit.
  3. Voitele kananmunalla ja pursota keskelle vaniljakreemiä.
  4. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 13 minuuttia. Pursota wienereiden pinnalle omenapalatäytettä. Ruiskuta pinnalle kuumahyytelöä
kpl
g
8.5 kg
286 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
286 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
286 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.